Autoleasemogelijkheden - Waarom een auto kopen via een dealer geen goede deal is

autos

Autoleasemogelijkheden - Waarom een auto kopen via een dealer geen goede deal is

autolease

In essentie is een autolease in wezen een lange termijn huurauto. Een financieringsmaatschappij koopt de auto van de fabrikant, en u betaalt hen elke maand geld, totdat u hen het volledige bedrag voor de auto hebt betaald. Het is van u tot het einde van de leaseperiode. Gedurende deze tijd, is het in feite een tweedehands auto. U kunt een ongeluk krijgen of iets dergelijks, zodat u het geld moet ophoesten om de auto opnieuw te kopen.

Er zijn tal van redenen waarom mensen ervoor kiezen om te leasen in plaats van te kopen. Het grootste voordeel is natuurlijk het feit dat u tijdens de leaseperiode geen geld aan de auto uitgeeft. Er zijn echter ook enkele nadelen aan leasing. Een van de grootste nadelen is dat u uw geleasede auto niet met een kilometerstand van het terrein van de dealer zult rijden. Leasemaatschappijen verhogen de kilometerstand van de auto om hem minder duur te laten lijken, maar dit is helemaal niet goed voor u. U betaalt uiteindelijk veel meer voor uw lease-auto dan wanneer u hem gewoon had gekocht.

De andere reden waarom leasen niet zon goede deal is voor de eindgebruiker, is omdat de leasemaatschappij de prijs nog hoger opdrijft dan wanneer u hem gewoon had gekocht. Het is eigenlijk oplichterij, want als de leasemaatschappij de prijs opdrijft, halen ze het voordeel van de consument eruit. Zij verhogen de prijs om bijna geen enkele reden, behalve dat zij dat kunnen en willen. De enige manier waarop je gaat om een goede deal te krijgen bij het krijgen van een auto lease via een dealer is om te winkelen rond. Wanneer u rondkijkt en onderhandelt met verschillende leasemaatschappijen, zult u in staat zijn om een goede deal te vinden.

Contact

autos

Nieuwsbrief